skip to Main Content

12 hoogtepunten van het afgelopen jaar!!

muffin

Op 11 september 2017 hebben wij onze mooie praktijk geopend. Inmiddels is het vandaag de dag precies een jaar geleden! En het gaat hartstikke goed!! Hieronder lees je onze 12 hoogtepunten van het afgelopen jaar:

 

September 2017

Op 11 september was het eindelijk zo ver. De voorbereidingen waren gedaan, contracten met de zorgverzekeringen waren afgesloten, de praktijkruimte was geschilderd, de meubels in elkaar gezet, dus onze praktijk kon officieel geopend worden!!

Wat een hoogtepunt dat het gelukt was met al onze voorbereidingen en dat wij vanaf toen officieel als ‘zakenvrouwen’ door het leven gingen met onze eigen praktijk!!

 

Oktober 2017

Een ontzettend grote verrassing was het toen wij door de Rabobank de Langstraat gebeld werden met de mededeling dat wij uit vele starters gekozen waren om mee te dingen voor de prijs voor Starter van het kwartaal! We waren uitgenodigd om te komen pitchen over onze praktijk. We waren alweer vergeten dat we een aantal maanden geleden hiervoor door de Rabobank Langstraat waren genomineerd. Toch mochten wij een pitch geven over onze praktijk, en werden we nog verkozen tot starter van het kwartaal ook!! Super gaaf!

 

November 2017

Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met Sosijn! Samen met Sanne (fysiotherapeut van Elegance) behandelen we gehandicapte kinderen op de dagopvang. Onze eerste vaste wekelijkse afspraken! Dat is zeker een hoogtepunt waard!!

 

December 2017

Als eerstelijnspraktijk vinden wij het belangrijk dat wij vrij toegankelijk zijn en dat cliënten dus ook zonder verwijzing van een arts bij ons terecht kunnen. Daarom hebben wij de scholing voor directe toegankelijkheid (DTE) gedaan en behaald! Weer een mooi hoogtepunt!

 

Januari 2018

Als starter van het kwartaal hebben wij een PR-boost gekregen van Rabobank de Langstraat, waaronder het opnemen van een promotiefilm. In januari was het zo ver en mochten wij onze film opnemen. Ontzettend professioneel, waardoor wij ons bijna ‘filmsterren’ voelden (behalve dat we het veel te spannend vonden voor een filmster). Wij zijn echt heel erg trots op het eindresultaat!!

Klik hier om onze promotiefilm te bekijken

 

Februari 2018

Uit alle ‘Starter van het kwartaal’-winnaars wordt 1 winnaar gekozen die benoemd wordt tot ‘Starter van het jaar’ van de Rabobank de Langstraat. We moesten zelf zo veel mogelijk stemmen werven via internet en we hebben hier enthousiast aan mee gedaan door iedere dag op onze social media een berichtje te delen om kiezers voor ons te winnen. En met succes!!! Tot onze grote verassing hadden wij de meeste stemmen, waardoor wij ons nu een jaar lang ‘starter van het jaar’ mogen noemen! Dat noem ik pas een hoogtepunt!

 

Maart 2018

Om onze naamsbekendheid te vergroten en onze kennis te kunnen delen met verschillende doelgroepen zijn wij een samenwerking aangegaan met het Gastenhuis in Teteringen! Met onze kennis over complexe ouderenzorg en dementie kunnen wij de cliënten en de verzorging hierin heel goed begeleiden en meedenken over de complexe casussen.

 

April 2018

Deze maand hebben wij onze 50e cliënt behandeld!! Dat lijkt natuurlijk misschien zoveel, maar om dan te bedenken dat er al 50 cliënten zijn die ons hebben gevonden en die wij hebben mogen behandelen vinden wij heel wat. Alle grote bedrijven moeten klein beginnen, dus ook deze mijlpaal is voor ons een hoogtepunt!

 

Mei 2018

Deze maand is officieel de eerste maand dat wij onze energie en tijd volledig in de praktijk hebben kunnen stoppen, omdat we in mei officieel helemaal gestopt zijn bij onze oude werkgever en volledig in de trein van Samen Sterk Ergotherapie zijn gestapt.  Met een lach en een traan hebben wij afscheid genomen van onze collega’s. Daar waar wij de afgelopen maanden wat zekerheid hadden en vastigheid bij onze andere werkgever, is deze zekerheid nu opeens verdwenen. Toch kunnen wij het een hoogtepunt noemen dat wij nu volledig onafhankelijk zijn en voldoende inkomsten en werkzaamheden hebben om ons volledig op de praktijk te kunnen richten!

 

Juni 2018

Dit is de eerste keer dat wij 9 nieuwe aanvragen in 1 week hebben ontvangen! We merken dat er steeds meer naamsbekendheid is en vanuit verschillende richtingen kunnen nieuwe cliënten ons vinden!

 

Juli 2018

Ons werkgebied is erg groot. Om dichterbij onze cliënten te blijven, hebben wij ervoor gekozen om een nieuwe locatie te openen in Waspik. In samenwerking met het oude Raadhuis hebben wij hier een nieuwe locatie geopend en zijn wij beter vindbaar in de zorgzoekers van de zorgverzekeringen.

 

Augustus 2018

Ook in Hank hebben wij deze maand onze intrek genomen! In samenwerking met fysiotherapiepraktijk Ribbers, werken wij nu vanuit het zorgplein in Hank. Hier zitten wij gevestigd samen met de huisarts, praktijkondersteuners, apotheek en fysiotherapeut.

 

 

Wij kijken met een ontzettend trots gevoel terug op het afgelopen jaar! We hebben een fantastische start gehad en hopen deze stijgende lijn de komende jaren door te zetten! Zo, en nu is het tijd om een taartje te eten!!

Back To Top