skip to Main Content

Opening Samen Sterk Ergotherapie Waspik!

Samen Sterk Ergotherapie in het oude Raadhuis in Waspik

Samen Sterk Ergotherapie heeft een nieuwe vestiging geopend in Waspik! In het oude Raadhuis in Waspik is recent een kleinschalige woonvoorziening voor jongeren met een beperking geopend. Wij zijn het samenwerkingsverband aangegaan en hebben daar onze intrek mogen nemen om zo een nieuwe vestiging van Samen Sterk Ergotherapie te starten.

In de buurt

Wij vinden het als ergotherapeut belangrijk om persoonlijke aandacht te geven aan de cliënt en betrokken te zijn bij de cliënt, hun mantelzorgers en andere professionals. Om deze zorg te optimaliseren zijn wij continu op zoek naar samenwerkingsverbanden met professionals in ons werkgebied (tussen Raamsdonksveer, Eethen, Waalwijk en Waspik). Wij vinden het belangrijk om dicht in de buurt bij onze cliënten te zitten, zodat wij op de hoogte zijn van de mogelijkheden en ontwikkelingen in de omgeving van de cliënten en snel en eenvoudig te kunnen overleggen met andere zorgprofessionals in de buurt. Op deze manier kunnen we de zorg rondom een cliënt optimaliseren en zijn we makkelijk en beter te benaderen door cliënten.

Het oude Raadhuis

In het oude Raadhuis in Waspik heeft Resultaat Plus een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een beperking geopend. Resultaat Plus zet ondersteuning in voor (jong) volwassenen gericht op het ontwikkelen en versterken van vaardigheden om het maximaal haalbare niveau van zelfredzaamheid en participatie te behalen. In Waspik wordt er met de bewoners van het oude Raadhuis aan een traject gewerkt om op den duur zelfstandig te kunnen wonen. Aangezien dit heel goed aansluit bij ergotherapeutische doelen die ook gericht zijn op het vergroten van de zelfstandigheid, hebben wij in samenwerking met Resultaat Plus onze intrek in het gebouw van het oude Raadhuis mogen nemen om zo een vestiging in Waspik te openen.

Wij behandelen op deze vestiging van Samen Sterk Ergotherapie de bewoners van het oude Raadhuis bij eventuele hulpvragen op het gebied van zelfstandigheid en we begeleiden hen bij het uitproberen en aanvragen van eventuele hulpmiddelen. Vanuit deze vestiging bieden wij ook ergotherapie aan overige cliënten in de omgeving van Waspik. De behandelingen kunnen in de thuissituatie plaats vinden of op de praktijk.

Bent u benieuwd of Samen Sterk Ergotherapie iets voor u kan betekenen?

Samen Sterk Ergotherapie is gericht op het behandelen van mensen met een beperking in de thuissituatie. Wij kijken samen met u hoe u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen en hoe de participatie in de maatschappij vergroot kan worden. Hierbij gaat het niet alleen om de zelfstandigheid in de woning, maar ook buitenshuis bij het verplaatsen met een scootmobiel bijvoorbeeld of het in en uit de auto stappen. Zelfstandig boodschappen doen en het uitvoeren van hobby’s. Daarnaast kijken wij naar hoe uw mantelzorg ontlast kan worden en geven wij hier adviezen over.

Als u vragen heeft voor ons of wil weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u met ons contact opnemen en gaan wij graag met u in gesprek hierover. Wij komen aan huis in de omgeving van Waspik en Waalwijk

Natuurlijk is het ook mogelijk om naar een van de vestigingen van onze praktijk te komen.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.samensterk-ergotherapie.nl. U kunt ons verder bereiken via telefoonnummer: 0416-700275 of mailen naar info@samensterk-ergotherapie.nl

Back To Top