skip to Main Content
verwielstraat 1

Wij zijn Ilvy Wensveen (afgestudeerd in 2011) en Maartje van Kleef (afgestudeerd in 2004). Na beiden jarenlang ervaring te hebben opgedaan binnen en buiten zorginstellingen hebben wij er in 2017 voor gekozen om onze passie te volgen en samen een eerstelijnspraktijk op te zetten. Mede door onze ervaring in een zorginstelling, zijn wij gericht op samenwerking met andere disciplines, zoals fysiotherapeuten, (huis)artsen en wijkzorg. Deze manier van samenwerken willen we graag doorzetten in onze eigen praktijk. Samen zorgen voor een optimale behandeling waarbij de cliënt en zijn wens centraal staan is voor ons het belangrijkste.

Sinds juli 2020 is Femke van de Ven (afgestudeerd in 2020) ons team komen versterken. Hierdoor kunnen wij de tijd, ruimte en persoonlijke aandacht die wij onze cliënten willen bieden blijven waarborgen.

Wij onderscheiden ons van andere ergotherapeuten door onze jarenlange ervaring in de ouderenzorg, eerstelijnszorg, contacten met leveranciers en advisering van gemeentes. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in EDOMAH (ergotherapie bij dementerende ouderen en hun mantelzorgers aan huis), cognitieve revalidatie, parkinson, psychosomatische therapie, vermoeidheidsklachten, obesitas, zit- en lig-problematiek, valpreventie, complexe woningaanpassingen, handtherapie, zorg in de laatste levensfase en werkplekadvisering. Omdat wij op alle vlakken hebben gewerkt en ruime ervaring hebben zijn wij in staat om cliënten uit alle doelgroepen de persoonlijke benadering, behandeling, begeleiding en advies te bieden die zij nodig hebben.

                                    Maartje van Kleef                          Ilvy Wensveen – Pluk                       Femke van de Ven

Wij werken samen met:

fysiototaal logo

Bent u op zoek naar een specialist
op het gebied van ergotherapie?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden!

Back To Top