skip to Main Content

Opening Samen Sterk Ergotherapie Hank

Gezondheidscentrum op Buitendijk 33 in Hank

Samen Sterk Ergotherapie heeft een nieuwe vestiging geopend in Hank! Vanaf maart 2018 is huisartsenpraktijk Hank, de apotheek en Fysiotherapie Ribbers in 1 pand getrokken. Samen hebben ze een gezondheidscentrum gecreëerd op de Buitendijk 33. Samen Sterk Ergotherapie is de samenwerking aangegaan met Fysiotherapie Ribbers en we hebben onze intrek genomen in het pand bij de huisarts, apotheek en fysiotherapie. Vanaf augustus 2018 zit Samen Sterk Ergotherapie nu ook in Hank!

In de buurt

Wij vinden het als ergotherapeut belangrijk om met onze praktijk dicht bij onze cliënten te zitten. Op deze manier zijn we altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden in de omgeving van de cliënt en hun mantelzorgers. We kunnen snel en makkelijk overleggen met andere professionals in de buurt en zijn makkelijk te benaderen voor cliënten met een hulpvraag. We zijn dan ook continu op zoek naar samenwerkingsverbanden met professionals
in ons werkgebied (tussen Raamsdonksveer, Hank, Eethen, Waalwijk, Kaatsheuvel en Waspik). Iemand met wie we prettig samenwerken voor onze cliënten is Fysiotherapie Ribbers en we willen deze samenwerking graag optimaliseren door ons bij hun te vestigen in het pand. Cliënten die zowel fysiotherapie als ergotherapie kunnen gebruiken kunnen op deze manier eenvoudig multidisciplinair gezien worden en overleg tussen onze disciplines vindt makkelijker plaats. Ook zitten we op deze manier dichterbij de thuiszorg en kunnen we persoonlijker overleggen door even snel langs te gaan of samen met de thuiszorg te gaan kijken of we voor de thuiszorg of een cliënt iets kunnen betekenen.

Vanuit onze nieuwe vestiging in Hank behandelen we cliënten bij hun hulpvragen op het gebied van zelfstandigheid, en begeleiden we hen bij het uitproberen en aanvragen van eventuele hulpmiddelen.

Bent u benieuwd of Samen Sterk Ergotherapie iets voor u kan betekenen?

Samen Sterk Ergotherapie is gericht op het behandelen van mensen met een beperking in de thuissituatie. Wanneer u problemen ondervindt bij handelingen in het dagelijks leven, als gevolg van lichamelijke en/of cognitieve beperkingen, kunnen wij u ondersteunen door samen te zoeken naar oplossingen om de kwaliteit van leven te vergroten. Onder de kwaliteit van leven valt alles wat voor u belangrijk is. Dit kan gaan om het vergroten van de zelfstandigheid, maar ook om het vergroten van uw comfort, het ontlasten van uw mantelzorg en het vergroten van uw participatie in de maatschappij.

Daarnaast kijken wij naar hoe uw mantelzorg ontlast kan worden en geven wij hier adviezen over. De behandelingen kunnen op de praktijk plaats vinden, maar ook in de thuissituatie (onder andere in Hank, Nieuwendijk, Almkerk, Dussen, Meeuwen, Eethen, Wijk en Aalburg, Raamsdonksveer en Geertruidenberg).

Contact

Als u vragen heeft voor ons of wil weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u met ons contact opnemen en gaan wij graag met u in gesprek hierover. Wij komen aan huis in de omgeving van Waspik (onder andere in ’s Gravenmoer, Raamsdonk, Sprang Capelle), Waalwijk (onder andere in Kaatsheuvel, Drunen) en in de omgeving van Hank (Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Dussen, Meeuwen, Eethen)

Natuurlijk is het ook mogelijk om naar een van de vestigingen van onze praktijk te komen.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.samensterk-ergotherapie.nl. U kunt ons verder bereiken via telefoonnummer: 0416-700275 of mailen naar info@samensterk-ergotherapie.nl

Back To Top