skip to Main Content

Opening Samen Sterk Ergotherapie Waalwijk!

Ergotherapie Waalwijk

Op maandag 11 september 2017 openen Maartje van Kleef en Ilvy Pluk een ergotherapiepraktijk, genaamd ‘Samen Sterk Ergotherapie Waalwijk’. De praktijk is ontstaan in samenwerking met fysiotherapiepraktijk ‘Elegance’ en is gevestigd aan de Eerste Zeine 120 te Waalwijk. 

Maartje en Ilvy werken beide al meerdere jaren als ergotherapeut in de verpleeghuiszorg en in de eerstelijns zorg. Hierdoor zijn zij gespecialiseerd in complexe vraagstukken. Vanuit de verpleeghuiszorg hebben zij onder andere ervaring met het behandelen van cliënten met een hersenaandoeningen (CVA / beroerte, NAH, MS, ALS), reuma, COPD, amputatie en oncologische aandoeningen (kanker). Naast het behandelen van verpleeghuis cliënten, behandelen zij ook mensen met een beperking die nog thuis wonen. Maartje en Ilvy hebben specialisaties op het gebied van EDOMAH (ergotherapie bij dementerende ouderen en hun mantelzorger), woningaanpassingen en PDL.

Samen Sterk Ergotherapie Waalwijk is gericht op het behandelen van mensen met een beperking in de thuissituatie. Wij kijken samen met u hoe u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen en hoe de participatie in de maatschappij vergroot kan worden. Hierbij gaat het niet alleen om het zelfstandig kunnen wassen en aankleden of douchen en het zelfstandig kunnen koken, maar ook het zelfstandig boodschappen doen met bijvoorbeeld een scootmobiel en het uitvoeren van hobby’s. Daarnaast kijken wij naar hoe uw mantelzorg ontlast kan worden en geven wij hier adviezen over.

Als u vragen heeft voor ons of wil weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u met ons contact opnemen en gaan wij graag met u in gesprek hierover. Wij komen aan huis in de omgeving van Waspik en Waalwijk.  Natuurlijk is het ook mogelijk om naar onze praktijk te komen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen

Back To Top