skip to Main Content

Starter van het jaar

2018-04 starter van het jaar

Gewoon Waalwijk is op de deurmat gevallen met daarin een mooi interview over ons bedrijfje als starter van het jaar! Lees in het onderstaande artikel hoe wij starter van het jaar zijn geworden…

 

Inmiddels is het alweer even geleden dat wij starter van het kwartaal werden, de mooie promotiefilm is gemaakt en gepubliceerd, maar we waren ook genomineerd voor starter van het jaar!

Bij de starter van het jaar verkiezing was het zo dat de starters van het kwartaal zelf stemmen moesten werven om starter van het jaar te worden. Maar hoe konden we dat het beste doen? Waarin konden we laten zien wat voor ondernemers wij zijn en ons bedrijf promoten?

 

Vlog

Vanuit de Rabobank werden we uitgenodigd om een vlog op te nemen, waarin we in 20 seconden konden vertellen waarom wij vonden dat er op ons gestemd moest worden. Met onze ervaring vanuit de promotiefilm, was het opnemen van een vlog een stukje minder spannend dan het opnemen van de promotiefilm. Op zaterdagmiddag kwamen ze de vlog opnemen, welke bestond uit wat achtergrondbeelden en gesproken tekst. Uiteindelijk is het een mooi resultaat geworden, maar naar onze mening te weinig om voldoende stemmen te krijgen om starter van het jaar te worden.

 

Stemcampagne

Na een middagje brainstormen hadden we het idee bedacht om iedere dag een foto te plaatsen op facebook om stemmen te werven. Dit zou gaan van serieuze berichten tot gekke en persoonlijke berichten. Met een lijstje met ideeën konden we op pad om foto’s te maken welke we elke dag met een leuke tekst op facebook konden plaatsen.  Ook de link voor het stemmen werd natuurlijk elke dag gedeeld.

Zelfs tijdens carnaval waren wij met de stemcampagne bezig.

We kregen super veel leuke reacties op onze stemcampagne, hoewel het voor ons wel een beetje voelde alsof we iedereen aan het stalken waren.

De meeste reacties kregen wij op onze foto met: ‘Gooi je stem niet weg!’

 

Starter van het jaar

Op 28 februari was de startersreünie waarin ook de starter van het jaar bekend werd gemaakt. Natuurlijk waren wij hierbij aanwezig om naar de andere verhalen te luisteren, te netwerken met andere starters en de uitslag van de verkiezingen te horen. Tot onze grote verrassing werd er bekend gemaakt dat wij de meeste stemmen hadden gekregen met de verkiezing en starter van het jaar waren geworden!! Helemaal verbaasd mochten we naar voren komen om de felicitaties in ontvangst te nemen en mochten we onze mooie promotiefilm voor het eerst op groot scherm laten zien! Iedereen was super enthousiast, waardoor we weten dat onze film heel mooi is geworden!

 

En nu?

Als prijs voor starter van het jaar hebben we een PR-boost gewonnen en een scholingsbudget. We zijn geïnterviewd voor het magazine ‘Gewoon Waalwijk’ en in de lokale media werd een bericht geplaatst dat wij de titel bemachtigd hebben.

Het scholingsbudget zullen wij gaan besteden om ons nog verder te specialiseren, zodat wij de kwaliteit van onze zorg kunnen verbeteren.

 

We zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat het nog allemaal gaat opleveren, maar we kunnen alvast met zekerheid zeggen dat het een goede zet was om ons aan te melden bij de Rabobank! De naamsbekendheid van ergotherapie, maar ook van onze praktijk Samen Sterk Ergotherapie wordt steeds groter! En de Rabobank heeft ons hierbij geholpen om een hele grote stap in de juiste richting te maken.

 

Wij willen iedereen die op ons heeft gestemd heel erg bedanken!!! En natuurlijk willen wij ook de Rabobank heel erg bedanken!

Back To Top